Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  IAG netwerk Overijssel

  IAG Netwerk Overijssel is een kennisnetwerk van zorgaanbieders voor Jeugd in de provincie Overijssel. Zij zijn werkzaam in de Jeugd GGZ, de Jeugd Hulpverlening en Jeugd met een (Licht) Verstandelijke Beperking. Met elkaar geven wij gestalte aan het ontwikkelen en uitvoeren van de Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG).

  Wie zijn we?

  IAG netwerk Overijssel is een kennisnetwerk van zorgaanbieders voor jeugd in de provincie Overijssel. Zij zijn werkzaam in de Jeugd GGZ, de jeugdhulpverlening en jeugd met een (licht) verstandelijke beperking. Met elkaar geven zij gestalte aan het ontwikkelen en uitvoeren van de Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG).

  De dagelijkse coördinatie en ondersteuning is in handen van Ellen Berghuis, netwerkregisseur/Projectleider IAG netwerk Overijssel en Miranda Hagreis, netwerk coördinator IAG netwerk Overijssel.

  Vragen of interesse om deel te nemen aan het IAG Netwerk Overijssel? Mail dan naar info@iag-overijssel.nl.

  Opbouw netwerk

  Netwerkpartners

  De verbinding met en tussen de organisaties worden in het netwerk gelegd door managers die de voorwaarden scheppen voor hun medewerkers om deel te nemen aan de netwerkactiviteiten

  Kernteamleden

  De kernteamleden vertegenwoordigen de instellingen uit hun sector dan wel hun achterban. Het kernteam is ingesteld om de intenties en voortgang van het netwerk gestalte te geven en te bevorderen door:

  • Het in standhouden van draagvlak van het netwerk;
  • Het voorbereiden en vaststellen van hoofdlijnen van beleid;
  • Monitoren van de voortgang van activiteiten van de werkgroepen;
  • Verzorgen van de informatie naar en de communicatie met de leden.
  • Het verspreiden van kennis en kunde.

  Deskundigheid werkgroep

  Er is er een werkgroep actief binnen het IAG Netwerk Overijssel. Deze houdt zich bezig met deskundigheidsbevordering. Alle organisaties zijn vertegenwoordigd in de werkgroep, vanuit verschillende disciplines.

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Aanmelden
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico