Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Geslaagde IAG (netwerk) dag 28 juni

  14-07-2022

  Ieder jaar vindt er een IAG (netwerk) dag Overijssel plaats voor alle intensieve ambulante gezinsbegeleiders van de aangesloten organisaties van het IAG netwerk Overijssel. Op dinsdag 28 juni kon het eindelijk, na twee jaar, doorgaan in het HOFtheater Raalte. Met ruim 120 deelnemers van de aangesloten organisaties (Aveleijn, Baalderborg Groep, Pluryn, de De Twentse Zorgcentra, Mediant Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugd ggz, Trias Jeugdhulp, Jarabee, Pactum jeugd- en opvoedhulp, 's Heeren Loo, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, Triade Vitree en Ambiq, specialist LVB) werd deze dag een groot succes!

  Het thema van de IAG (netwerk) dag Overijssel was ‘traumasensitief werken’. De dag zelf werd georganiseerd door de werkgroep deskundigheidsbevordering, Ellen Polstra-Berghuis (Netwerkregisseur IAG, OV) en Miranda Jimenez Rouweler Hagreis (Netwerkcoördinator IAG, OV).
  Beanka Meddeler - Polman (Praktijkonderzoeker en Gedragsdeskundige) gaf mooie start in de ochtend. In de midddag verzorgden verschillende mensen uit veelal de participerende organisaties acht verschillende workshop. Zo kwamen er tijdens de workshops onderwerpen aan bod als; Video Interactie Begeleiding, EMDR, Sherborne, Ouder-Kind Interactiebewegingsspel (OKI-B) en Mindfulness. Tevens was er genoeg ruimte in het programma om (intersectoraal) te kunnen netwerken.
  Een waardevol en sterk (kennis)netwerk voor intensieve ambulante gezinsbehandeling (IAG) in Overijssel!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico